דגים עם עגבניות, זיתים וצלפים
דגים עם עגבניות, זיתים וצלפים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 248 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 89 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פלפל, בצל, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו Filetes de Pescado a La Veracruzana (פילה דגים מטובל בעגבניות, צלפים, זיתים ועשבי תיבול), סטייק דגים עם זיתים וצלפים, ו ברוסקטה עם עגבניות, זיתים וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת nonstick גדולה מחממים 2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים דגים ומבשלים עד אטום במרכז, על 2 1/2 דקות לכל צד.
מעבירים את הדגים למגש ואוהל עם נייר כדי לשמור על הדג חם.
מחממים את 2 כפיות השמן הנותרות באותה מחבת; מוסיפים בצל וקמח במשך 2 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, הזיתים והצלפים והפלפל האדום המרוסק, אם משתמשים בהם ומבשלים עוד 3 דקות. מערבבים את התרד ומבשלים עד שהוא נבול, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. כפית את הרוטב על הדגים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.