דגים עם שומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים עם שומר. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פילה barramundi, זרעי שומר, נורה שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו תבשיל דגים ושומר, דג צלוי שלם עם שומר, ו שומר ומרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סיד לשניים; לחתוך ארבע פרוסות מחצי אחד לקישוט. דק לגרד מספיק לקלף מן המחצית הנותרת כדי למדוד 3/4 כפית; לסחוט מיץ מחצי סיד. תניח בצד.
במחבת קטנה ויבשה מעל חום בינוני, זרעי שומר טוסט עד ארומטי, על 1-2 דקות. מגניב. לרסק זרעים במטחנת תבלינים או עם מרגמה ועלי.
בסיר גדול, להביא 1 ב. של מים לרתיחה.
מוסיפים שומר פרוס ומלח; מכסים ומרתיחים במשך 6-10 דקות או עד פריך במכרז.
במחבת nonstick גדולה, שומר לטגן ב 2 כפיות שמן במשך 3 דקות או עד שומר הוא השחמה קלות.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
באותו מחבת על חום בינוני גבוה, לבשל פילה בשמן שנותר במשך 3-4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
טפטוף עם מיץ ליים; מפזרים קליפת ליים וזרעי שומר כתוש.
מקשטים עם שברי שומר ופרוסות לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.