דגים קריספי קארי עם סלט בוטנים-מנגו
המתכון קריספי קארי דגים עם סלט כרוב בוטנים-מנגו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. והוא יספק כ 30 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 111 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פילה בקלה, מלפפון, אבקת קארי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו כריך דגים פריך עם סלט אננס, טאקו דגים פריכים עם סלט כרוב חריף, ו טאקו דגים פריכים W / גוואקמולי וסלט כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ציפוי לערבב 1 כפית. אבקת קארי בתיק שייקר.
להוסיף דגים, 1 חתיכה בכל פעם, לשקית שייקר; לנער עד מצופה באופן שווה.
מניחים על גיליון אפייה מכוסה בנייר כסף מרוסס בתרסיס בישול.
אופים 20 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בינתיים, מערבבים מיונז ואבקת קארי הנותרים בקערה גדולה.
להוסיף תערובת סלט כרוב, מנגו, מלפפונים ואגוזים; לזרוק מעיל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.