דגני קינואה חמים עם תפוחים סירופ מייפל
דגני קינואה חמים עם תפוחים סירופ מייפל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 216 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לכם סוכר, תמצית vanillan, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פנקייק חלב חמאה עם תפוחים סירופ מייפל, דלעת צלויה עם סירופ מייפל ותפוחים {GF}, ו דלעת מתובלת אפויה עם תפוחים וסירופ מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תפוח ו 1/4 כוס מים במחבת קטנה; להביא לרתיחה. מערבבים קינמון, אגוז מוסקט, וציפורן; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 4 דקות או רק עד פריך-מכרז.
הסר מהחום; לחשוף ולתת לעמוד.
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה; מערבבים פתיתי קינואה ומלח. לבשל 1 1/2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בסוכר, ולתת לעמוד 5 דקות או עד מעובה מעט.
בעוד דוכני דגנים, להחזיר תערובת תפוחים לחום בינוני; להוסיף סירופ, חמאה, ווניל, ערבוב רק עד החמאה נמסה.
מגישים תערובת תפוחים על דגנים.