קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

דהירה (אורז ושעועית ניקרגואית)

דהירה (אורז ושעועית ניקרגואית)
דהירה (אורז ושעועית ניקרגואית) עשויה להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 285 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. אם יש לך מלח, בצל, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ניקרגואה גאלו פינטו, צ'וראסקו בסגנון ניקרגואה, ו Salpicón (בשר טחון ניקרגואי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
פזר שעועית בגיליון אפייה מעוטר. בחר כל פסולת ושעועית שבורה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
להעביר שעועית למסננת ולשטוף תחת מים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מניחים שעועית שטופה בסיר גדול ומכסים במים קרים; מים צריכים לכסות שעועית על 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
בואו להשרות במשך 30 דקות.
5
מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשלים שעועית במשך 30 דקות. לכבות חום, לכסות שעועית, ולתת מנוחה 1 שעה. להביא שעועית בחזרה לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
6
להוסיף 2 כפיות מלח ושום, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד שעועית מכרז, 30 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
אם אחסן את השעועית, מגניב לחלוטין, להעביר שעועית וכמה נוזל בישול שקיות רוכסן בגודל ליטר. כאשר מוכן לשימוש, להפשיר במקרר וחום על סטובטופ בסיר או במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1
חום 2 כפות שמן בסיר כבד תחתית גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להוסיף 2/3 של בצל ומבשלים, ערבוב, עד ריכוך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב, עד דגנים מבריקים מצופה באופן שווה עם שמן, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים מים או מרק ו 1 1/2 כפיות מלח, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מניחים פלפל על גבי אורז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
מרתיחים אורז מבלי לערבב עד שרוב הנוזל התאדה ואתה יכול לראות בועות קטנות מתפוצצות על פני השטח של האורז. מיד להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר, לכסות, לבשל (לא לערבב, לא להסיר את המכסה) במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
הסר ולהשליך פלפל. אורז מוך עם מקלות אכילה או מזלג, ואז לתת מגניב להכניס למקרר במשך 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
1
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל הנותרים ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים אורז ו 2 כוסות שעועית למחבת ומבשלים, ערבוב, עד אורז מצופה באופן שווה. המשך לבשל, ערבוב, כדי לאפשר טעמים להתיך ותערובת להיות קצת פריך, על 10 דקות. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות נוספות. (ראה הערה לעיל.)
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה