דהירה (אורז ושעועית ניקרגואית)
דהירה (אורז ושעועית ניקרגואית) עשויה להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 285 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. אם יש לך מלח, בצל, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ניקרגואה גאלו פינטו, צ'וראסקו בסגנון ניקרגואה, ו Salpicón (בשר טחון ניקרגואי) (מתכונים דומים).
הוראות
פזר שעועית בגיליון אפייה מעוטר. בחר כל פסולת ושעועית שבורה.
להעביר שעועית למסננת ולשטוף תחת מים זורמים קרים.
מניחים שעועית שטופה בסיר גדול ומכסים במים קרים; מים צריכים לכסות שעועית על 3 אינץ'.
בואו להשרות במשך 30 דקות.
מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשלים שעועית במשך 30 דקות. לכבות חום, לכסות שעועית, ולתת מנוחה 1 שעה. להביא שעועית בחזרה לרתיחה על חום גבוה.
להוסיף 2 כפיות מלח ושום, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד שעועית מכרז, 30 עד 60 דקות.
אם אחסן את השעועית, מגניב לחלוטין, להעביר שעועית וכמה נוזל בישול שקיות רוכסן בגודל ליטר. כאשר מוכן לשימוש, להפשיר במקרר וחום על סטובטופ בסיר או במיקרוגל.
חום 2 כפות שמן בסיר כבד תחתית גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
להוסיף 2/3 של בצל ומבשלים, ערבוב, עד ריכוך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב, עד דגנים מבריקים מצופה באופן שווה עם שמן, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מים או מרק ו 1 1/2 כפיות מלח, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה.
מרתיחים אורז מבלי לערבב עד שרוב הנוזל התאדה ואתה יכול לראות בועות קטנות מתפוצצות על פני השטח של האורז. מיד להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר, לכסות, לבשל (לא לערבב, לא להסיר את המכסה) במשך 15 דקות.
הסר ולהשליך פלפל. אורז מוך עם מקלות אכילה או מזלג, ואז לתת מגניב להכניס למקרר במשך 1 יום.
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל הנותרים ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים אורז ו 2 כוסות שעועית למחבת ומבשלים, ערבוב, עד אורז מצופה באופן שווה. המשך לבשל, ערבוב, כדי לאפשר טעמים להתיך ותערובת להיות קצת פריך, על 10 דקות. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות נוספות. (ראה הערה לעיל.)