הדואט של ברוסקטה יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו ממרח אנשובי, מיץ לימון, מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו דואט פונדו שוקולד, דואט סרטן ואבוקדו, ו גלילי חסה דואט מעדנייה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן עם חמאה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הפטריות, את השום הטחון, את המלח, 1/8 כפית פלפל, ואת המרווה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות זהובות, 5 עד 10 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
שום טחון
פטריות
פטרוזיליה
פלפל
מרווה
מלח
3
הסר מהחום.
4
בבלנדר או מעבד מזון, לשים את הזיתים, עלי פטרוזיליה, שום מרוסק, רסק אנשובי, הנותרים 6 כפות שמן זית, מיץ לימון, ו 1/4 כפית פלפל. תערובת או תהליך מחית גס.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
משחת אנשובי
מיץ לימון
שמן זית
שום
זיתים
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
5
מורחים את תערובת הפטריות על שמונה של הברוסקטה, וטפנד על השאר.