דובדבנים כבושים בחומץ יין אדום עם קינמון
דובדבנים כבושים בחומץ יין אדום עם קינמון עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וטבעוני יש 103 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. אם יש לכם עלי דפנה, גרגירי פלפל, חומץ יין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 14%. נסו ביצי שליו כבושות-חומץ יין אדום, בצל אדום כבוש, ו דובדבנים עם חומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים ומייבשים את הדובדבנים. חוררים כל אחד מהדובדבנים מספר פעמים בעזרת מזלג; מניחים בצד.
מניחים חומץ ושאר החומרים בסיר שאינו אלומיניום; מביאים לרתיחה תוך ערבוב להמסת סוכר. מנמיכים את האש; מבשלים 5 דקות.
מסירים מהאש; תן לעמוד 30 דקות. מסננים תערובת חומץ דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים. מחזירים את תערובת החומץ לתבנית; מביאים לרתיחה.
כף דובדבנים לצנצנות חמות; מכסים בתערובת חומץ חמה ומשאירים שטח ראש בגודל 1/4 אינץ'. מכסים צנצנות עם מכסי מתכת; בורג על להקות. מגניב. מקררים לפחות 2 שבועות לפני ההגשה.