דוברגה עוגה (Dobash)
אם יש לכם תמצית vanillan, תערובת פודינג שוקולד מיידית, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת דוברגה, עוגת דוברג'לימון, ו עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 5 מחבתות עוגה 8 אינץ', ו בשורה אותם עם נייר קלף.
לטאטא יחד את תערובת העוגה, אבקת אפייה, קמח, וסוכר בקערת ערבוב גדולה. עם מיקסר חשמלי, להכות את התערובת עם מים, שמן צמחי, חלבונים ביצה במהירות נמוכה עד מעורב היטב; להגביר את המהירות בינונית, והכה 2 דקות. סקופ 1 כוס הבלילה לתוך כל 5 מחבתות עוגה מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגות נקבעות באמצע, כ -8 דקות; לצפות בזהירות כך עוגות דקות לא לשרוף. מגניב מחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלים חוט לסיים קירור.
לטאטא את תערובת פודינג שוקולד עם 2 כוסות חלב בקערה עד מעורבב היטב; תן לעמוד 2 דקות להתעבות.
מניחים שכבת עוגה על צלחת הגשה, ומתפשטים עם כ 1/2 כוס פודינג; לחזור עם שאר שכבות ופודינג, המסתיים בשכבת עוגה.
בקערה, מועכים את גבינת השמנת והחמאה יחד עד לשילוב יסודי; מערבבים את הסוכר של ממתקים, אבקת קקאו, תמצית וניל וחלב, מוסיפים ומערבבים לאט חלב לפי הצורך כדי להכין ציפוי פרוש. קרח העליון הצדדים של העוגה עם הציפוי. מקררים שאריות.