קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דוברגה עוגה (Dobash)

דוברגה עוגה (Dobash)
אם יש לכם תמצית vanillan, תערובת פודינג שוקולד מיידית, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת דוברגה, עוגת דוברג'לימון, ו עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 5 מחבתות עוגה 8 אינץ', ו בשורה אותם עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לטאטא יחד את תערובת העוגה, אבקת אפייה, קמח, וסוכר בקערת ערבוב גדולה. עם מיקסר חשמלי, להכות את התערובת עם מים, שמן צמחי, חלבונים ביצה במהירות נמוכה עד מעורב היטב; להגביר את המהירות בינונית, והכה 2 דקות. סקופ 1 כוס הבלילה לתוך כל 5 מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגות נקבעות באמצע, כ -8 דקות; לצפות בזהירות כך עוגות דקות לא לשרוף. מגניב מחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלים חוט לסיים קירור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
לטאטא את תערובת פודינג שוקולד עם 2 כוסות חלב בקערה עד מעורבב היטב; תן לעמוד 2 דקות להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים שכבת עוגה על צלחת הגשה, ומתפשטים עם כ 1/2 כוס פודינג; לחזור עם שאר שכבות ופודינג, המסתיים בשכבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
בקערה, מועכים את גבינת השמנת והחמאה יחד עד לשילוב יסודי; מערבבים את הסוכר של ממתקים, אבקת קקאו, תמצית וניל וחלב, מוסיפים ומערבבים לאט חלב לפי הצורך כדי להכין ציפוי פרוש. קרח העליון הצדדים של העוגה עם הציפוי. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
נייר אורזנייר אורז
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o