דונייר לבנוניname
צריך מנה עיקרית ללא חלב? דונייר לבנוני יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 693 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. . לך לחנות ותביא את כלספייס, מיץ לימון, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בטחינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טחינה כקינוח. וזה מצוין. נסו טלה דונייר פיצה לבנה, עוגיות לבנוניות, ו קיבוץ לבנוני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבשר פרוס לתוך צלחת שטוחה, ovenproof. מערבבים את חומץ היין האדום, 1/2 כוס שמן זית, מיץ לימון, allspice, קינמון, הל, פלפל שחור, מלח, עגבניות ושום יחד בקערה עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבשר, הופכים פרוסות מעיל באופן שווה. כיסוי, ומקרר 4 שעות.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
הסר את הכיסוי מן המנה עם הבשר, ומבשל בתנור שחומם מראש עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 50 דקות. מגניב במקצת.
בינתיים, להפוך את רוטב פטרוזיליה על ידי ערבוב פטרוזיליה, בצל מתוק, ו 1/2 כוס שמן זית יחד בקערה.
מניחים את העגבניות בקערה, ומניחים בצד עד הצורך.
הפוך את רוטב הטחינה על ידי ערבוב שום, טחינה, מיץ לימון, ומים יחד בקערה. מתבלים לפי הטעם במלח.
כדי לשרת, למקם את סיבובי פיתות על צלחות הגשה. כפית חלק מתערובת הבשר במורד מרכז כל פיתה עגולה. למעלה עם תערובת הפטרוזיליה, עגבניות ורוטב טחינה.
מגלגלים את הצדדים של פיתה סביב המילוי, ומגישים.