קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דל שומן תפוח חום בטי

דל שומן תפוח חום בטי
דל שומן תפוח חום בטי יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אם יש לכם לחם, גבינת קצפת, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 16%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: אפל בראון בטי, אפל בראון בטי, ו אפל בראון בטי.

הוראות

1
מניחים פרוסות תפוחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שלב תחליף סוכר וקינמון; מפזרים מעל תפוחים וזורקים לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
מניחים לחם במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד שנוצרים פירורים עדינים. בקערה קטנה שלבו פירורי לחם וחמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים מחצית מתערובת התפוחים ב-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם בערך 1/3 כוס תערובת פירורים ותערובת תפוחים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
יוצקים מיץ תפוזים על תפוחים. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים תערובת פירורים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים 25-30 דקות יותר או עד שהתפוחים רכים וציפוי הפירורים חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בקערה מקציפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים מחצית מהציפוי המוקצף. מקפלים פנימה את הציפוי המוקצף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מגישים עם תפוח חום בטי.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס