Cavatelli עם ברוקולי ונקניק
Cavatelli עם ברוקולי ונקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 26 דקות. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שיני שום, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ברוקולי ונקניק Cavatelli, Cavatelli עם ברוקולי ונקניק, ו Cavatelli עם נקניק טורקיה, עגבניות, ברוקולי רב (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מלוחים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד אל דנטה. מילואים 1 כוס מים לבישול לפני ניקוז; להפריש.
יוצקים פסטה למסננת לנקז; לא לשטוף.
חותכים ברוקולי לפרחים. לקצץ ולקלף גבעולים לחתוך לרוחב, 1/3 אינץ ' עבה.
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב ושבירת בשר לחתיכות בגודל ביס, עד פריך ושחמה, כ 5 דקות.
מוסיפים ברוקולי, שמן, פתיתי שום ופלפל אדום למחבת ומבשלים, ערבוב, עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
מוסיפים מרק עוף ומבשלים עד ברוקולי הוא רך, על 3 דקות.
להעביר פסטה, נקניק, ברוקולי ומרק לקערה גדולה, ואז לזרוק היטב. (
הוסף מי בישול שמורים מפסטה לפי הצורך ללחות.) מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.