קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

דלורית צלויה, כרוב ומרק לימון

דלורית צלויה, כרוב ומרק לימון
דלעת קלויה, כרוב, ומרק לימון יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו דלעת, פפריקה, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו דלורית צלויה, תפוח אדמה אדום ומרק כרוב., דלורית קלויה דלעת כרוב מוקפץ, ו דלעת סקווש ומרק כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מדפים לעמדה האמצעית והתחתונה העליונה וחימם מראש תנור ל-450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הוסף 2 כפות שמן למחבת צלייה גדולה או גיליון אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מוסיפים סקווש, בצל ופלפל פעמון וזורקים למעיל. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים שמן שנותר למחבת צלייה שנייה או תבנית אפייה ומוסיפים כרוב, לימון ושום. מתבלים במלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כרובכרוב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מניחים סקווש על המדף העליון כרוב על המדף התחתון ומבשלים, ערבוב כל 10 דקות בערך, עד סקווש ופלפל אדום הם מכרז כרוב הוא פריך, כ 20 דקות עבור כרוב ו 30 דקות עבור הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סכין קילוףסכין קילוף
כרובכרוב
6
להעביר דלעת סקווש, בצל, ושום לבלנדר ולהוסיף את המניה. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים את התערובת לתוך סיר גדול להגדיר על חום בינוני. להיזהר לא להוסיף שום זרעים, לסחוט את טריזי לימון קלוי לתוך המרק ומתבלים עם מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
כאשר הפלפל האדום הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העור, גזע, זרעים, בערך לקצוץ את הבשר. מצקת את המרק לארבע קערות. למעלה עם קומץ של כרוב קלוי ורבע של פלפל אדום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כרובכרוב
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
9
מפזרים קצת פפריקה על הכל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים