דלעת ארוחת ערב סהרונים
מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם 20 סנט למנה נופל בתקציב שלך, דלעת ארוחת ערב סהרונים יכול להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמרים פעילים קבועים, קמח, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו סהרונים ארוחת הערב הטוב ביותר אי פעם, ארוחת ערב בדלעת, ו ארוחת ערב בדלעת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לערבב 1 כוס הקמח, השמרים, סוכר חום, מלח ותבלינים פשטידת דלעת; להפריש.
בסיר 1-ליטר, מים חמים, דלעת ו 3 כפות של החמאה על חום בינוני עד 49° עד130, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תערובת דלעת וביצה לתערובת קמח. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 3 דקות, גירוד קערה מדי פעם. ביד, מערבבים מספיק מן הנותרים 2 1/2 עד 3 כוסות קמח כדי להפוך את הבצק רך עוזב את הצדדים של הקערה.
מניחים בצק על משטח מקומח. ללוש 3 עד 5 דקות או עד הבצק הוא חלק וקפיצי.
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת עם קיצור, הופך את הבצק לשמן את כל הצדדים. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 1 שעה או עד כפול בגודל.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש כמה פעמים. לעצב בצק לכדור, ואז לשטח.
מורחים עם הנותרים 1 כף חמאה.
מגלגלים כל טריז, החל בקצה רחב. על גיליון עוגיות ungreased, במקום לחמניות עם נקודות מתחת עקומה מעט. לכסות ולתת לעלות במקום חם 20 עד 30 דקות או עד כפול בגודל.
אופים חשפו 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב.