דלעת בלוט עם מלית תרד
סקווש בלוט מתכון עם מלית תרד יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 15 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 201 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר. אם יש לכם בצל ירוק, שמן צמחי, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 71%, שהוא מוצק. דלעת בלוט עם מלית חמוציות, דלעת בלוט עם מלית תפוחים, ו דלעת בלוט עם מלית תפוחים חמוציות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
חותכים סקווש לשניים; להשליך זרעים.
מניחים סקווש, חתוך כלפי מטה, בתוך 15 אינץ ' לא משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה. ממלאים מחבת עם מים חמים לעומק של 1/2 אינץ'.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 40 דקות.
בינתיים, במחבת, מטגנים סלרי ובצל בשמן עד שהם רכים.
מוסיפים את התרד ו 1/4 כפית מלח; מבשלים ומערבבים עד שהתרד נבול.
בקערה שלבו את פירורי הלחם, הפקאנים ושאר המלח.
מסננים מים מתבנית האפייה. הפוך את הצד החתוך של הדלעת כלפי מעלה. ממלאים בתערובת תרד; מפזרים תערובת פירורים מעל. נקודה עם חמאה.
אופים 15 דקות יותר או עד שהדלעת רכה.