מתכון זה מספק 12 מנות. עם 1038 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, קרמל את הסוכר מעל חום בינוני גבוה עד שהוא זהב כהה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים פקאנים ומערבבים כדי לצפות אותם.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
3
מוסיפים את החמאה ומסירים את המחבת מהחום. מערבבים את האגוזים עד החמאה משולבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מורחים את האגוזים באופן שווה על החלק התחתון של piecrust. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
מורחים
אגוזים
5
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בקערה גדולה מקציפים יחד את הדלעת, השמנת והביצים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
תמזוג מעל הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
9
אופים במשך 15 דקות ב 42
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מנמיכים את החום ל 350 וממשיכים לאפות במשך 3040 דקות עד הקוסטרד מוגדר, למעט נקודה בגודל ניקל במרכז העוגה.