דלעת חמאה קרם טארט דורש על 3 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קצפת כבדה, ביצים, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: דלעת חמאה שמנת טארט, טארט פקאן חמאה עם ויסקי ממוסמר קצפת, ו גבינת שמנת ועוגות דלעת חמאה.
הוראות
1
מחממים תנור ל-450F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים קרום עוגה במחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת כפי שמכוון על תיבה עבור פאי מלא קרום אחד. לחץ בתחתית ולמעלה בצד של מחבת. קצה לקצץ במידת צורך. אל תדקור את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בקערה גדולה, לנצח את מילוי החומרים עם whisk עד משולב היטב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים למחבת מצופה קרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 204°. במידת הצורך, לכסות את קצה הקרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים 15 עד 20 דקות יותר או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 1 שעה. מקררים לפחות 1 שעה או עד קר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת.
מוסיפים ציפוי מוקצף תערובת פודינג חמאה; לנצח עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פודינג חמאה
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
9
מורחים על מילוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
בקערה קטנה ומקוררת, לנצח 1/2 כוס שמנת, תערובת פודינג שוקולד לבן יבש וניל עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מילוי שקית בצק עם תערובת שמנת; צינור סביב קצה ומרכז העוגה.