ריזוטו שרימפס ושומר
המתכון שרימפס ריזוטו שומר מוכן בערך 1 שעה ו 14 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 375 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם נורת שומר, שיני שום, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו ריזוטו שרימפס ושומר, ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), ו ריזוטו שומר מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
להוסיף נורה שומר, שאלוט, שום, ו סאוט 4 דקות או עד מכרז.
מוסיפים אורז, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיף יין, ומבשל עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק חם, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן; לבשל עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 30 דקות בסך הכל).
מערבבים שרימפס, בריכות שומר, קליפת לימון ופלפל; לבשל 8 דקות או עד שרימפס נעשים, ערבוב מדי פעם. מערבבים בגבינת פרמזן 1/4 כוס. ריזוטו כפית לתוך קערות; מפזרים גבינת פרמזן נותרת.