דלעת סקווש ומרק תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל דלעת סקווש ומרק תפוחים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פלפל, חמאה, דלעת סקווש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו דלעת סקווש ומרק תפוחים, מרק תפוחים דלורית, ו דלעת סקווש ומרק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
להוסיף שום ותפוח; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
להוסיף סקווש הבא 4 מרכיבים; מערבבים 30 שניות או עד בשילוב היטב.
מוסיפים מרק, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 20 דקות או עד סקווש וירקות הם מכרז.
מניחים חצי תערובת סקווש בבלנדר עם 1/4 כוס התאדה חלב.
הסר את מרכז המכסה של בלנדר (כדי לאפשר בריחה אדים); מכסה מאובטח.
מניחים מגבת נקייה על פתיחה כדי למנוע splatters; להתמזג עד חלקה.
יוצקים לקערה. חזור עם שאריות סקווש וחלב התאדה.
כף 1/2 כוס מרק לתוך קערה קטנה או דלעת מיני. מערבולת 3/4 כפית קרם frache, אם תרצה.