קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות20
מגזין

דלעת סקווש וריזוטו אורז בר פטריות שיטאקה

דלעת סקווש וריזוטו אורז בר פטריות שיטאקה
דלעת סקווש וריזוטו אורז בר פטריות שיטאקי עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 376 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורז arborio, מלאי ירקות, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של Allrecipes יש 37 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שעורה, דלעת, וריזוטו שיטאקי, אורז בר ופילאף פטריות שיטאקי, ו דלעת קלויה סקווש, פטריות שיטאקי וכרוב, Kimchi Bibimsoba (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את פטריות שיטאקה ומים בקערה, ומבטיחים את הפטריות מכוסות במים; מאפשרים להשרות עד שהפטריות התרככו, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מסננים ושומרים את הנוזל לשימוש מאוחר יותר.
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
לזרוק את דלעת סקווש, שמן זית, וסירופ מייפל יחד בקערה עד הדלעת מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מורחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
צלי את הדלעת בתנור שחומם מראש עד למכרז אך שומרת על צורתה, כ -30 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
להביא את מלאי הירקות ואת הנוזל השמור מן הפטריות לרתיחה בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני; כאשר החמאה מתחילה קצף, מערבבים את הבצל לתוך החמאה ומבשלים עד הבצל רך וזהוב, 5 עד 7 דקות. מערבבים את אורז הבר ואת אורז Arborio דרך הבצל עד מעורב באופן שווה מצופה.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את היין הלבן והפטריות לבצל; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהנוזל נספג, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
יוצקים מספיק של תערובת מניות רותח לתוך המחבת כדי לכסות את האורז; לבשל ומערבבים עד הנוזל נספג כמעט לחלוטין. המשך הוספת מלאי על 3/4 כוסות בכל פעם, המאפשר לכל אצווה לספוג לתוך התערובת לפני הוספת הבא. מבשלים ומערבבים עד האורז הוא רך, על 35 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את הדלעת; מבשלים עד הסקווש חם, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום לנמוך. מערבבים במהירות את גבינת הגורגונזולה והפטרוזיליה לתוך התערובת עד שהריזוטו לח וקרם; מסירים מהחום. מתבלים במלח ופלפל; מגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
סכין קילוףסכין קילוף
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.