דלעת סקווש וריזוטו אורז בר פטריות שיטאקה
דלעת סקווש וריזוטו אורז בר פטריות שיטאקי עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 376 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורז arborio, מלאי ירקות, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של Allrecipes יש 37 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שעורה, דלעת, וריזוטו שיטאקי, אורז בר ופילאף פטריות שיטאקי, ו דלעת קלויה סקווש, פטריות שיטאקי וכרוב, Kimchi Bibimsoba (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את פטריות שיטאקה ומים בקערה, ומבטיחים את הפטריות מכוסות במים; מאפשרים להשרות עד שהפטריות התרככו, כ -30 דקות.
מסננים ושומרים את הנוזל לשימוש מאוחר יותר.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לזרוק את דלעת סקווש, שמן זית, וסירופ מייפל יחד בקערה עד הדלעת מצופה באופן שווה.
צלי את הדלעת בתנור שחומם מראש עד למכרז אך שומרת על צורתה, כ -30 דקות; להפריש.
להביא את מלאי הירקות ואת הנוזל השמור מן הפטריות לרתיחה בסיר על חום בינוני.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני; כאשר החמאה מתחילה קצף, מערבבים את הבצל לתוך החמאה ומבשלים עד הבצל רך וזהוב, 5 עד 7 דקות. מערבבים את אורז הבר ואת אורז Arborio דרך הבצל עד מעורב באופן שווה מצופה.
מוסיפים את היין הלבן והפטריות לבצל; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהנוזל נספג, 7 עד 10 דקות.
יוצקים מספיק של תערובת מניות רותח לתוך המחבת כדי לכסות את האורז; לבשל ומערבבים עד הנוזל נספג כמעט לחלוטין. המשך הוספת מלאי על 3/4 כוסות בכל פעם, המאפשר לכל אצווה לספוג לתוך התערובת לפני הוספת הבא. מבשלים ומערבבים עד האורז הוא רך, על 35 דקות בסך הכל.
מוסיפים את הדלעת; מבשלים עד הסקווש חם, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום לנמוך. מערבבים במהירות את גבינת הגורגונזולה והפטרוזיליה לתוך התערובת עד שהריזוטו לח וקרם; מסירים מהחום. מתבלים במלח ופלפל; מגישים מיד.