דלעת סקווש עם זיגוג מנדרינה ומרווה
צריך מתאבנים ראשוניים וצמחוניים ללא גלוטן? דלעת סקווש עם זיגוג מנדרינה ומרווה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 161 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, דלורית, עלי מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת סקווש עם זיגוג מנדרינה ומרווה, דלעת סקווש ומרק מרווה עם פירורי לחם מרווה, ו סלט דלורית קלוי עם ויניגרט מנדרינה-רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
לחתוך את הצוואר לכל דלעת. מקלפים צוואר וחותכים לרוחב לפרוסות נדיבות בעובי 1/3 אינץ'. פרוסות חופפות ב 2 מנות אפייה גדולות.
מפזרים מלח ופלפל. כפית 6 כפות מיץ מנדרינה על סקווש. כפית שמנת על סקווש; נקודה עם חמאה.
אופים סקווש עד תחילת חום, כ -30 דקות.
מערבבים קליפת מנדרינה לתוך הנותרים 10 כפות מיץ; טפטוף על סקווש.
מניחים עלה מרווה 1 על גבי כל סיבוב סקווש.
אופים עד סקווש הם מכרז מאוד צמרות הם השחמה כתמים, על 30 דקות יותר (לא להפוך סקווש מעל בכל נקודה). (ניתן להכין 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לפני ההגשה, לחמם בתנור 191° עד חם, כ 15 דקות.)