קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

דלעת פקאן פאי II

דלעת פקאן פאי II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל דלעת פאי פקאן השני. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם ביצים, דלעת, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד 3/4 עד 1 כוס סוכר חום, 1/2 כפית קינמון טחון, ו 1/4 כפית מלח. מערבבים ב 1 דלעת משומר, ביצים, סירופ תירס, ו 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
דלעת משומרדלעת משומר
סוכר חוםסוכר חום
סירופ תירססירופ תירס
ונילוניל
ביצהביצה
מלחמלח
2
יוצקים תערובת לתוך קליפת עוגה ומפזרים פקאנים. סדר פקאנים נוספים, אם תרצה, עבור עוגה" יפה".
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
פקאניםפקאנים
3
אופים 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מגישים עם קצפת פיקנטית.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
5
כדי להכין קצפת פיקנטי: בקערה בינונית, לערבב 1/2 כוס סוכר חום, 1/2 כפית קינמון, 1/8 כפית אגוז מוסקט. מערבבים 3/4 כוס שמנת וקצפת 1/2 כפית וניל. צ ' יל 1 שעה. שוט עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
קצפתקצפת
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
ונילוניל
מוסקטמוסקט
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.