קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

דלעת קארי עם בצל מקורמל

דלעת קארי עם בצל מקורמל
דלעת קארי עם בצל מקורמל הוא מנה של 6 אנשים. תמורת 1.06$ למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-17 גרם שומן. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו. גשו לסופר וקנו עירית, גראם מסאלה, דלעת סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות. עם ציון ספונקולרי של 53%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק דלעת קארי עם בצל מקורמל מייפל וג'ינג'ר, מרק דלעת יפן עם בצל קארי ופיצה דלעת עם נקניק ובצל מקורמל.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מצפים סיר רחב בשמן זית ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח, לפי הטעם, ואז מכסים את הסיר ונותנים לבצל לנבול ולהתרכך מאוד, כ-7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מסירים את המכסה ומבשלים עד שהם משחימים מאוד ומקורמלים, אל תמהרו. מבשלים נמוך ואיטי, כ-30 עד 40 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
5
כשהבצלים ממש שחומים ומתוקים מוסיפים את הדלעת, הגראם מסאלה והפלפל האדום הכתוש. מתבלים במלח, לפי הטעם, ואז מוסיפים 1 כוס ציר. מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהדלעת התרככה והתחילה להיות דביקה, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גארם מסאלהגארם מסאלה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מסירים את המכסה ואם הדלעת עדיין מעט קשה מוסיפים את 1/2 כוס הציר שנותרה. מבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד שהלחות מצטמצמת והדלעת הופכת לעקביות של פירה. טועמים ומתבלים במלח אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מעבירים את הדלעת לקערת הגשה ומקשטים בעירית ובגרעיני דלעת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Famille Vincent Cremant de Bourgogne. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.