דלעת שמרים לחמניות
דלעת שמרים לחמניות דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 130 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, חומץ סיידר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: דלעת קשר שמרים לחמניות, גלילי שמרים, ו לחמניות שמרים אספרגוס.
הוראות
שלב את תמצית דלעת וניל, ולהניח בצד.
ממיסים שמרים וסוכר בחלב בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 כוסות קמח, תערובת דלעת, מרגרינה, מלח, חומץ, אגוז מוסקט וביצה לתערובת שמרים; להכות במהירות בינונית של מערבל עד חלקה. מערבבים 2 כוסות קמח כדי ליצור בצק דביק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש את הבצק עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מבצק להידבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. מכסים את הבצק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
מעיל 24 כוסות מאפין עם ספריי בישול. אגרוף בצק למטה, ולחלק לשניים. עבודה עם חלק 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לחלק כל חלק ל 12 חתיכות שוות; לעצב כל חתיכה לכדור.
מניחים כדור 1 בכל כוס מאפין. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
לחשוף את הבצק; אופים ב 350 במשך 20 דקות.
הסר מן המחבתות; מגניב על מדפים חוט.