דלעת-תפוח חמאה
חמאת דלעת-תפוח עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 33 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר טחון, אגוז מוסקט, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו חמאת דלעת תפוחים, חמאת תפוחים-פשטידת דלעת, ו עוגת דלעת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הצימוקים בסיר בגודל בינוני, ושופכים עליהם את מיץ התפוחים.
חום נמוך עד צימוקים שמנמן למעלה, הוספת מים אם הם מתייבשים. כאשר הם שמנמנים, מחית את הצימוקים במיץ. (ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים כדי לעשות זאת; השתמשתי בבלנדר יד מעורבב את הדלעת יחד עם הצימוקים.) להחזיר את צימוקים מחית למחבת ולהוסיף את כל החומרים הנותרים. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך כשעה. עושה בערך 3 כוסות.