קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

דלעת-תפוח חמאה

דלעת-תפוח חמאה
חמאת דלעת-תפוח עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 33 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר טחון, אגוז מוסקט, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו חמאת דלעת תפוחים, חמאת תפוחים-פשטידת דלעת, ו עוגת דלעת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הצימוקים בסיר בגודל בינוני, ושופכים עליהם את מיץ התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
חום נמוך עד צימוקים שמנמן למעלה, הוספת מים אם הם מתייבשים. כאשר הם שמנמנים, מחית את הצימוקים במיץ. (ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים כדי לעשות זאת; השתמשתי בבלנדר יד מעורבב את הדלעת יחד עם הצימוקים.) להחזיר את צימוקים מחית למחבת ולהוסיף את כל החומרים הנותרים. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך כשעה. עושה בערך 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'