דקואז לימון ותות טרי
לימון ודאקואז תות טרי נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר, ענפי נענע, תמצית תות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 16 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו מאפינס תות טריים עם זיגוג לימון וניל, סלט קינואה בזיליקום תות טרי עם גבינת עיזים, גרעיני חמנייה ויניגרט לימון, ו קצפת תות שמנת עם רוטב תות טרי {קינוח ללא אפייה בצנצנות!} (מתכונים דומים).
הוראות
שכבות: מחממים תנור ל 275 מעלות צלזיוס.
מרפדים 2 ניירות אפייה עם קלף מטבח שנחתך כך שיתאים. על כל אחת מחתיכות הקלף, צייר עיגולים 2 (8 אינץ') בעזרת תבנית עוגה כמדריך. הופכים את הקלף עם ציור עם הפנים כלפי מטה על התבנית. אתה אמור להיות מסוגל עדיין לראות את המעגלים. הניחו בצד.
בקערת ערבוב מקציפים יחד חלבונים, מלח ושמנת אבנית במיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות. עדיין מכים במהירות גבוהה, מוסיפים בהדרגה סוכר ותמצית תות עד שהלבנים יוצרים פסגות נוקשות, אך לא יבשות.
מחלקים את המרנג בין 4 העיגולים המצוירים על הקלף. בעזרת מרית גומי, להפיץ מרנג על הקצוות של המעגלים.
אופים בתנור במשך 50 דקות. כשסיימים לאפות מרנגים, כבו את התנור והשאירו את המרנגים בפנים לייבוש.
למילוי לימון: בקערת ערבוב בינונית מקציפים לשילוב חלב ללא שומן, תערובת פודינג לימון וגרידת לימון.
מקציפים ללא הרף במשך 2 דקות עד תערובת מילוי מתחיל להתעבות. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה.
למילוי תותים: בקערת ערבוב בינונית אחרת, קפלו בעדינות תותים חתוכים למיכל 1/2 של תוספת מוקצפת. מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד שמוכן להרכבת דאקוויז.
הרכבה: לקבלת התוצאות הטובות ביותר, הרכיבו דקוויז ממש לפני ההגשה.
מניחים עיגול מרנג 1 על צלחת עוגה. מורחים באופן שווה מחצית ממילוי הלימון. למעלה עם עיגול מרנג נוסף ומורחים בתערובת תותים. חזור על הפעולה עם עיגול מרנג נוסף ומילוי לימון.
מניחים עיגול מרנג סופי ומעליהם תוספת מוקצפת שנותרה.
מקשטים עם גבעול מנטה ותותים טריים.