דקר אפוי עם חרדל קלמטה נטול גלוטן,, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בזיליקום, פלפל, פילה דקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר עם סלט מלפפון ורוטב סויה חרדל, ו דקר עם סלט מלפפון ורוטב סויה חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסדרים פילה על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול. חולצות מעילים קלות של כל פילה עם ספריי בישול; מפזרים פלפל ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים, חשוף, ב 425 במשך 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מערבבים זיתים והבא 3 מרכיבים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר פילה מתוך תבנית אפייה, העליון באופן שווה עם תערובת זית.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.