דרום ג'רזי אויסטר פאי
דרום ג'רזי אויסטר פאי דורש סביב 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם בייקון, פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, עוגות ג'רזי, ו ניו ג'רזי נקניקיה איטלקית.
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני גבוה עד חום זהוב, כ -10 דקות; להסיר צלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז, שמירה על טפטוף. קרמבל את הבייקון.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 9 אינץ מחבת עוגה עם 1 של קרום העוגה.
חום 1 כף של טיפות בייקון שמורות במחבת מעל חום בינוני נמוך; מוסיפים את הבצל, סלרי, שום ופלפל ירוק לטפטופים החמים, מכסים ומבשלים עד מכרז, כ 5 דקות.
הסר את הירקות המבושלים לקערה. להגדיל את החום בינוני ומערבבים 3 כפות של טפטופים שמורים והקמח יחד במחבת לעשות משחה עבה. לאט לאט לשפוך את השמנת 1 כוס של הנוזל השמור מן הצדפות לתוך הדבק; לבשל ומערבבים עד צורות רוטב עבה. מקפלים את הבייקון, הצדפות והירקות לתערובת; מתבלים במאכלי ים.
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה מוכן. מכסים עם הקרום הנותר.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -30 דקות.