האדוק פיציולה
האדוק Pizzaiolan נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1562 קלוריות, 175 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, שמן זית, עגבנייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 83%. מתכונים דומים: Haddock Pizzaiola, סטייק Pizzaiola, ו פיציולה עגל.
הוראות
מניחים דגים בתבנית אפייה משומנת.
מערבבים יחד את העגבניות, פטרוזיליה, שום, תבלינים, שמן זית וגבינה.
מורחים באופן שווה על פילה דגים.
אופים דגים בתנור במשך 25 דקות.גבינה צריכה להיות מומסת ועגבניות רכות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו