האש בגריל של ג'וני חלפיניו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו גבינת צ'ילי קלה של ג' וני חלפיניו, אמנון שום חלפיניו מאת ג'וני קארינו, ו צ'ילי שודד גנב של ג' וני חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים ולשמור במיכל אטום.עוף: בקערה בינונית (או שקית Ziploc), מערבבים חתיכות עוף עם מרכיבי עוף המפורטים. לזרוק מעיל, לכסות ולקרר 2-24 שעות.בינתיים, מניחים את jalapenos לרבעים בצל קוביות בקצת שמן זית להשרות. לזרוק יחד עם קצת מלח ופלפל ולהניח בצד. אתה יכול להשאיר אותם באופן רופף מכוסה על הדלפק.משרים שיפודי עץ במים במשך 30 דקות כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הסר את jalapenos ובצל מן השמן, רועד מעל עודף. שמור את השמן עבור grill.To השיפודים, מניחים חתיכת עוף, ואז חלפיניו, ולאחר מכן שכבה קוביות של הבצל (ואז נתחי אננס אם משתמשים). חזור למלא שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננס
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מתלה גריל מברשת עם שמן שמור ולאחר מכן למקם שיפודים על הגריל כ 4-6 אינץ ' הרחק גחלים ומבשלים כ 10 דקות, מפנה מדי פעם צחצוח עם כל שמן שנותר, עד עוף מבושל דרך.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. טורס Sangre דה טורו קאווה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.