הביצים הממולאות של אפריל בלומפילד
גשו לסופר וקנו מיונז, שמפניה חומץ, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: טוסטים של אפריל בלומפילד עם חמאת רמפה וביצי שליו מטוגנות, השדים של אפריל בלומפילד על סוסים, ו ריקוטה נאודי של אפריל בלומפילד.
הוראות
ממלאים סיר בינוני לפחות באמצע הדרך עם מים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. השתמש בכפית מחוררת כדי להניח בעדינות את הביצים במים, ולבשל אותם במשך 10 דקות (להגדיר טיימר).
לנקז את הביצים ולהפעיל אותם מתחת למים קרים עד שהם קרים לחלוטין.
הקש קלות על כל ביצה כנגד הדלפק כדי לפצח את הקליפה בכל רחבי, ולאחר מכן לקלף אותם וללטף אותם יבש. חצי אותם לאורך עם סכין חדה.
לגרוף את החלמונים לתוך מעבד מזון קטן.
מוסיפים את המיונז ומערבבים עד חלקה, ואז מוסיפים את החומץ, קרם פרש וחרדל ומתמזגים שוב. תטעמי ותתבלי במלח.עבור ביצים יפות באמת, להאכיל את התערובת לתוך שקית מאפה (לחלופין, אתה יכול ג ' רי-אסדה אחד עם שקית פלסטיק גדולה resealable; לגזור פינה לפני צנרת).
פופ אותו למקרר במשך 30 דקות.
שים את החלבונים על צלחת, לכסות בניילון נצמד, ולשים אותם במקרר גם כן. לטף את הלבנים יבש עם מגבת מטבח צינור או כפית כמות שווה של תערובת חלמון לתוך כל לבן. מעל כל אחד עם קמצוץ של עירית ו chervil ואבק של קאיין או פפריקה. אם אתה רוצה, להוסיף קמצוץ של מלח ים טפטוף של שמן זית לשרת.