הודו ברוטב מייפל צלוי
מייפל רוסט הודו ורוטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 171 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם גרידת לימון, קמח, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 83%. מתכונים דומים: מייפל-סירופ-הודו צלוי מזוגג עם רוטב ריזלינג, הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו הודו עם חמאת מייפל ורוטב.
הוראות
מרתיחים סיידר תפוחים וסירופ מייפל בסיר כבד על חום בינוני גבוה עד מופחת ל 1/2 כוס (כ 20 דקות).
הסר מהחום ומערבבים ב 1/2 של קורנית ו מרז ' ורם וכל גרידת לימון.
מוסיפים את החמאה, ומקציפים עד שנמסים.
מוסיפים מלח ופלפל טחון לפי הטעם. מכסים ומקררים עד הקור (סירופ יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה).
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים מתלה תנור בשליש הנמוך ביותר של תנור.
לשטוף ויבש טורקיה, ומניחים במחבת צלייה גדולה. החלק את היד מתחת לעור של השד כדי לשחרר. לשפשף 1/2 כוס של תערובת חמאת מייפל מתחת לעור השד. אם אתה מתכנן למלא תרנגול הודו, תעשה את זה עכשיו. שפשף 1/4 כוס של תערובת חמאת מייפל על החלק החיצוני של טורקיה. עם מיתר מטבח, לקשור את הרגליים של טורקיה יחד באופן רופף.
מסדרים את הבצל קצוץ, סלרי קצוץ וגזר קצוץ סביב טורקיה במחבת הצלייה. אם תרצה, ניתן להוסיף את הצוואר ואת הקרביים לירקות.
מפזרים את הקורנית הנותרים ומרז ' ורם על הירקות, ויוצקים את ציר העוף לתוך המחבת.
הודו צלוי 30 דקות בתנור שחומם מראש. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולכסות את טורקיה באופן רופף עם נייר. המשך לצלות, על 3 עד 4 שעות unstuffed או 4 עד 5 שעות ממולא, עד הטמפרטורה הפנימית של הירך מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C) ואת המילוי מגיע 165 מעלות F (75 מעלות c).
מעבירים את טורקיה למגש, ומכסים בנייר כסף. תערובת מחבת מילואים לרוטב. אפשר טורקיה לשבת על 25 דקות לפני הסרת מלית וגילוף.
כדי להפוך את הרוטב: מסננים מיצי פאן לתוך כוס מדידה. שומן כפית ממיצים.
הוסף מספיק ציר עוף כדי להפוך 3 כוסות.
להעביר נוזל לסיר כבד ולהביא לרתיחה. בקערה קטנה, מערבבים תערובת חמאת מייפל שמורה עם קמח כדי ליצור משחה, ולטאטא לתוך המרק. מערבבים טימין, עלה דפנה, וברנדי תפוחים. מרתיחים עד מופחת מעט מעובה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.