תשכחו מלצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אמריקאי. נסו להכין הודו חריף המבורגר קישואים בבית. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בשר הודו טחון, שמן זית כתית מעולה, יוגורט יווני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו המבורגר הודו עם אטריות קישואים, בורגר הודו פיקנטי, ו המבורגר קישואים הודו עם שום מאיו.
הוראות
1
הפוך את רוטב שמנת חמוצה על ידי הצבת כל מרכיבי הרוטב בקערה ערבוב עד בשילוב. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים את תערובת קישואים טורקיה: בקערה גדולה במקום קישואים מגורדים, בצל ירוק פרוס, מנטה קצוצה, כוסברה, ושום, כמון טחון, מלח, פלפל, וקיין. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
כמון טחון
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
עם הידיים שלך, לערבב את טורקיה הקרקע עד תערובת קישואים מופץ היטב דרך טורקיה הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
4
טופס קציצות: השתמש בידיים שלך כדי ליצור 3 עד 4 אינץ ' רחב קציצות, הצבת אותם על תבנית אפייה. שים לב שהקציצות יהיו רטובות למדי, כך שהם עשויים להיות קצת מסובך להתמודד.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה בחום גבוה בינוני. ברגע שהשמן חם, מנמיכים את החום למדיום.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
עבודה בקבוצות, למקם את הקציצות במחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בואו לבשל במשך כ 5 דקות, ואז להפוך את הקציצות מעל ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות.
4
אתה רוצה שהם ישחימו ויבשלו בעדינות עד הסוף. אם הטמפרטורה גבוהה מדי, הם יקבלו השחמה מבחוץ אבל בפנים עדיין יהיה גלם. אז, לבשל אותם בעדינות.
5
אם החיצוניות מושחמות והקרביים עדיין לא מוכנים, מנמיכים את החום ומבשלים יותר.
6
הסר לצלחת מרופדת נייר מגבת: לאחר אצווה הראשונה של קציצות נעשות, להסיר צלחת מרופדת מגבת נייר בזמן שאתה מבשל את המנה השנייה. או שאתה יכול לשמור את הקציצות חמות בתנור 93°.
ניתן לזווג המבורגר עם Malbec, מרלו, ו Zinfandel. מרלו יהיה מושלם עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון יין מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.