הודו מזוגג מייפל עם רוטב בצל סיידר
הודו מזוגג מייפל עם רוטב סיידר בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 124 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 1041 קלוריות. אם יש לכם חמאה, קמח, מרווה בתוספת 1 sprig, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו סויה סיידר ברן טורקיה על נקודות טוסט עם רוטב סויה מייפל, כיכרות בשר הודו מרווה עם בצל וסיידר רוטב, ו הודו מזוגג מייפל עם רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה על חום בינוני, להביא סירופ מייפל 1/2 כוס לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד מופחת בחצי, על 12 דקות. מגניב במקצת. בקערה, לשלב חמאה, 1/2 כפית. מלח, 1/2 כפית. פלפל, מרווה קצוצה וקורנית. מערבבים בסירופ מופחת.
מניחים במקרר להתקרר, ערבוב לעתים קרובות.
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ עם מים קרים; להתייבש. בעדינות לשחרר את העור מן השד.
מורחים 2/3 של תערובת חמאה מתחת לעור. העונה בתוך טורקיה בנדיבות עם מלח ופלפל וכאלה עם פלחים בצל 8, שום ענפי עשב. לקשור מקלות תיפוף יחד ולהכניס כנפיים תחת. פיזור פלחי בצל שנותרו במחבת צלייה גדולה, העליון עם מתלה ומניח טורקיה על מתלה.
מורחים את תערובת החמאה שנותרה בכל רחבי טורקיה.
יוצקים 1 כוס מרק ו 1 כוס סיידר תפוחים לתחתית מחבת צלייה. מכסים ברפיון בנייר כסף. הודו צלוי, צולה כל 30 דקות, עד מדחום לקרוא מיידית ממוקם בחלק העבה ביותר של הירך קורא 74°, על 3 שעות.
בחצי השעה האחרונה, הסר רדיד ובסט עם חצי סירופ מייפל שמור 1/3 כוס. צלי 15 דקות; חוזר צלי.
להעביר את טורקיה מגש, אוהל עם נייר כסף ולתת לנוח 20 עד 30 דקות.
הסר מדף מחבת צלייה ושופכים טפטוף לתוך כוס מדידה, משאיר בצל במחבת. שומן רזה מן טפטוף ולהחזיר 4 כפות. שמן למחבת.
מניחים מחבת מעל 2 מבערים על חום בינוני.
מפזרים קמח ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות.
מוסיפים 2 כוסות סיידר ו-1 כוס מרק וציפויים שמורים למחבת. מביאים לרתיחה, גירוד חתיכות משחימים מתחתית המחבת, להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מעט מעובה, על 10 דקות. מסננים לסיר ומתבלים במלח ופלפל.