הודו ממולא עם לימון, אורגנו ובצל אדום
אם יש לך לקשט: ענפי אורגנו; טריזי לימון, שאלוט, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו הודו צלוי במלח עם לימון ואורגנו, למה אני מבשל: חזה הודו קלוי עם לימון ואורגנו, ו בצל אדום כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בעמדה הנמוכה ביותר.
מערבבים יחד את כל מרכיבי החמאה עם 1 כפית מלח ופלפל 3/4 כפית.
יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ, ולאחר מכן לטפוח יבש. שים הודו על מתלה במחבת צלייה.
מפזרים חללים טורקיה עם 1/2 כפית מלח (סך הכל).
החל בחלל גדול, להחליק בעדינות את האצבעות בין העור והבשר של השד והרגליים כדי לשחרר את העור, להיזהר לא לקרוע את העור. באמצעות כף למדוד, להחליק 2 כפות חמאה מתחת לעור של כל שד חצי ו 1 כף על כל מקל תיפוף (6 כפות בסך הכל), דוחף חמאה מתוך כף עם אצבע על מחוץ לעור.
ממיסים את חמאת הלימון שנותרה בסיר קטן על אש בינונית. לזרוק טריזי בצל עם 2 כפות מותכות חמאת לימון.
מילוי כפית לתוך חלל גדול של טורקיה. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף, ואז לקשור מקלות תיפוף יחד עם חוט מטבח טאק כנפיים מתחת לגוף.
מברשת טורקיה בכל רחבי עם מחצית הנותרים חמאת לימון מומסת ומפזרים 1 1/2 כפיות מלח 1 כפית פלפל. צלי עד שהעור הוא חום זהוב, כ -30 דקות.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. לסובב פאן 180 מעלות.
המברשת שנותרה חמאת לימון מומסת על טורקיה וצלי 30 דקות יותר. הבסטה טורקיה ולפזר בצל טריזים סביבו, ואז צולים, צולים טורקיה סיבוב 180 מעלות כל 30 דקות (אם פאן הופך יבש לחלוטין, להוסיף 1/2 כוס מים; אם העור הופך כהה מדי, רופף לכסות טורקיה עם לסכל) עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של הירכיים (מבחן שניהם; קרוב אך לא נוגע העצם) רושמים 77° ונרשם לפחות165, על 2 עד 2 1/2 שעות יותר (מלית זמן: 3 עד 3 שעות צלייה).
מעבירים הודו ובצל למגש, שומרים מיצים במחבת.
בואו טורקיה לעמוד, חשופה, 30 דקות (הטמפרטורה של בשר הירך יעלה 79°).
מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף 1 כוס טורקיה המניה ואת מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד את ביטים חומים, 2 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה 2 ליטר ו לרחף ושומן מילואים. (אם באמצעות מפריד שומן, מתח מיצי פאן דרך מסננת לתוך מפריד ולתת לעמוד עד השומן עולה למעלה, 1 עד 2 דקות. בזהירות לשפוך מיצי פאן מפריד לתוך כוס מדידה, שמירה על שומן.)
מערבבים יחד קמח ו 6 כפות שמורות שומן (אם אין לך מספיק שומן, להוסיף חמאה) בסיר בינוני כבד, ולאחר מכן לבשל רביכה מעל חום בינוני, לטאטא, עד זהב חיוור, על 3 דקות.
להוסיף מיצי פאן הנותרים 3 כוסות מלאי בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים, ואז להביא לרתיחה, לטאטא. מערבבים בכל מיצי טורקיה ממגש ומבשלים בזריזות, מטאטא מדי פעם, עד רוטב מעובה עקביות הרצוי, 10 עד 12 דקות. מערבבים במיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
חמאת לימון יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.