הודו מעושן-מרק עדשים
מרק הודו מעושן עדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מרק ירקות, רגל הודו, עדשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-5 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מרק עדשים עם הודו מעושן, מרק עדשים עם הודו מעושן, ו הודו מעושן ומרק ירקות עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
במקום הראשון 6 מרכיבים בבישול איטי חשמלי 3-4 ליטר. מכסים ומבשלים על 8 עד 10 שעות נמוכות או עד עד עדשים רכות טורקיה נופלת העצם.
הסר את רגל טורקיה מכיריים.
להסיר ולהשליך את העור. לגרוס בשר; לחזור לבישול, להשליך עצם. מרק מצקת לתוך קערות; מקשטים עם יוגורט ו sprigs אורגנו,אם תרצה.