טורקיה לימון-עשב עם רוטב לימון-שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם שברי שומר, לימון, ציר טורקיה קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: לימון-הודו צלוי שום & לבן-רוטב יין, הודו בגריל עם בריח תה עם רוטב לימון ותה, ו לימון פלפל הודו עם רוטב בייקון.
הוראות
1
לעשות 4 ארוך 1/2 אינץ ' עמוק חתכים בלימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2
מקום בקערה בטוחה במיקרוגל. כיסוי ומיקרוגל על 2 דקות גבוהות.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מקום ראש שום במיקרוגל בינוני-קערה בטוחה; להוסיף מספיק מים כדי לכסות שום. מכסה קערה ומיקרוגל על גבוה עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
העברת שום לעבודה משטח; מגניב לקלף.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
יוצקים כל מיץ לימון מן הקערה לתוך כוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
חותכים לימון לשניים וסוחטים מיץ לתוך אותה כוס; מיץ מילואים לרוטב. לגרד את כל הפירות והחצאים מתוך קליפה; להשליך את הקרביים. לקלף קוצצים. תערובת קליפה ושום במעבד מיני עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
מוסיפים חמאה וכל שאר החומרים; תהליך כדי להתמזג. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
8
העברה לקערה. מכסים מיץ לימון וחמאת לימון-עשב בנפרד; צ ' יל. להביא חמאה לטמפרטורת החדר לפני השימוש. שמור היטב: שיטת המיקרוגל ללימון היא טריק מסודר. זוהי דרך של שתי דקות לעשות לימונים "משומרים" בסגנון מרוקאי טרי (אשר בדרך כלל לקחת משבוע אחד לחודש כדי לרפא). מבחן-קצה המטבח: שברי שומר, אלה עדין, נוצה, ירוק כהה עלים עולה מן הנורה שומר טרי, הם עמוסים בטעם שומר. בשוק, לחפש נורות שומר כי עדיין יש את fronds המצורפת (תמצאו כי כמה נורות כבר לקצץ הדוק מדי).
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור מחממים ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להעביר 2 כפות חמאה לימון עשב לקערה קטנה; להזמין רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים חלל טורקיה הראשי עם מלח ופלפל ומורחים עם 2 כפות חמאת לימון. החל מסוף הצוואר של טורקיה, בזהירות להחליק יד בין העור לבשר של השד, הירכיים, ומקלות תיפוף העליון כדי לשחרר את העור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מקלות עוף
הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מים כדי לאפשר
4
מורחים חמאת לימון על הירך ועל מקל תיפוף משני הצדדים. מסדרים כמה פרוסות לימון מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
מורחים את שאר החמאה על בשר השד; מניחים פרוסות לימון על גבי חמאה מתחת לעור. מלא את החלל הראשי עם כל פרוסות לימון שנותרו, פטרוזיליה, גבעולים מרווה, ובריכות שומר. לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה. תכניס את הכנפיים למטה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
מניחים טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. לשפשף מחוץ טורקיה בכל רחבי עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
7
יוצקים מלאי למחבת. הודו צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 74° כדי170, על 3 שעות. להטות טורקיה כל כך מיצים מן החלל הראשי לרוץ לתוך פאן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל מאוד רופף עם נייר; תן לנוח לפחות 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 5 עד 10 מעלות). מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
לגרד מיצים וחתיכות השחמה ממחבת צלייה שמורה לתוך כוס גדולה למדידת זכוכית. כפית את השומן, הזמנת 2 כפות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דק
2
להוסיף מלאי מספיק מיצים למדוד 1 2/3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
חום שמורות 2 כפות שומן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים שום ושאלות; מטגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
5
מוסיפים קמח; להקציף עד הזהב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
הוסף מיצי מחבת degreased ו 2 כוסות מלאי. מביאים לרתיחה, מקציפים עד חלקה. להפחית את החום ומבשלים עד רוטב מצטמצם עקביות הרצוי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להקציף ב 2 כפות שמורות חמאת לימון, 2 כפות שמורות מיץ לימון, קליפת לימון, וסוכר, ולאחר מכן עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
להקציף בcrme frache, אם תרצה בכך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.