טורקיה לימון-עשב עם רוטב לימון-שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם שברי שומר, לימון, ציר טורקיה קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: לימון-הודו צלוי שום & לבן-רוטב יין, הודו בגריל עם בריח תה עם רוטב לימון ותה, ו לימון פלפל הודו עם רוטב בייקון.
הוראות
1
לעשות 4 ארוך 1/2 אינץ ' עמוק חתכים בלימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2
מקום בקערה בטוחה במיקרוגל. כיסוי ומיקרוגל על 2 דקות גבוהות.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
חותכים לימון לשניים וסוחטים מיץ לתוך אותה כוס; מיץ מילואים לרוטב. לגרד את כל הפירות והחצאים מתוך קליפה; להשליך את הקרביים. לקלף קוצצים. תערובת קליפה ושום במעבד מיני עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
מוסיפים חמאה וכל שאר החומרים; תהליך כדי להתמזג. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
העברה לקערה. מכסים מיץ לימון וחמאת לימון-עשב בנפרד; צ ' יל. להביא חמאה לטמפרטורת החדר לפני השימוש. שמור היטב: שיטת המיקרוגל ללימון היא טריק מסודר. זוהי דרך של שתי דקות לעשות לימונים "משומרים" בסגנון מרוקאי טרי (אשר בדרך כלל לקחת משבוע אחד לחודש כדי לרפא). מבחן-קצה המטבח: שברי שומר, אלה עדין, נוצה, ירוק כהה עלים עולה מן הנורה שומר טרי, הם עמוסים בטעם שומר. בשוק, לחפש נורות שומר כי עדיין יש את fronds המצורפת (תמצאו כי כמה נורות כבר לקצץ הדוק מדי).
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מפזרים חלל טורקיה הראשי עם מלח ופלפל ומורחים עם 2 כפות חמאת לימון. החל מסוף הצוואר של טורקיה, בזהירות להחליק יד בין העור לבשר של השד, הירכיים, ומקלות תיפוף העליון כדי לשחרר את העור.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
מקלות עוף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מורחים חמאת לימון על הירך ועל מקל תיפוף משני הצדדים. מסדרים כמה פרוסות לימון מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
מורחים את שאר החמאה על בשר השד; מניחים פרוסות לימון על גבי חמאה מתחת לעור. מלא את החלל הראשי עם כל פרוסות לימון שנותרו, פטרוזיליה, גבעולים מרווה, ובריכות שומר. לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה. תכניס את הכנפיים למטה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
מניחים טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. לשפשף מחוץ טורקיה בכל רחבי עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
7
יוצקים מלאי למחבת. הודו צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 74° כדי170, על 3 שעות. להטות טורקיה כל כך מיצים מן החלל הראשי לרוץ לתוך פאן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל מאוד רופף עם נייר; תן לנוח לפחות 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 5 עד 10 מעלות). מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
לגרד מיצים וחתיכות השחמה ממחבת צלייה שמורה לתוך כוס גדולה למדידת זכוכית. כפית את השומן, הזמנת 2 כפות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דק
2
להוסיף מלאי מספיק מיצים למדוד 1 2/3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
חום שמורות 2 כפות שומן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני-גבוה.