קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות33
מגזין

הודו צלוי באיטיות

הודו צלוי באיטיות
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וקמאיות מתכונים לתיבת המתכון שלך, הודו קלוי איטי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. במנה עיקרית זו יש 714 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-10 דקות. 483 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, לימונים, טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הודו צלוי איטי, שום ורוזמרין הודו צלוי איטי, ו חזה הודו צלוי באיטיות עם רוטב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
הכה את החמאה יחד עם טימין, מרווה ומלח ים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
יש לשטוף את ההודו וללטף אותו יבש. עם סכין חמאה, לשחרר את העור של טורקיה מן הבשר של השד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
4
מורחים את חמאת העשב בין העור לבשר של שד טורקיה, ומניחים את תרנגול ההודו המנוסה על מתלה במחבת הצלייה שלך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
תמלא את חלל ההודו בבצל ולימונים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6
יוצקים יין למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
צולים את ההודו ל-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
הסר את טורקיה מהתנור, אוהל אותו בנייר כסף, ולאחר מכן להחזיר אותו לתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
להנמיך את החום ל 225 F, ולאט לצלות אותו כ שתים עשרה שעות. למרוח עם מיצי פאן כל 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הגדל את החום ל-375 מעלות והמשיך לצלות במשך עשרים דקות או עד שהעור הוא חום עשיר והבשר הגיע לטמפרטורה פנימית של לפחות 185 F.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
אפשר לתרנגול ההודו לנוח במשך 30 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק