קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות33
מגזין

הודו צלוי באיטיות

הודו צלוי באיטיות
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וקמאיות מתכונים לתיבת המתכון שלך, הודו קלוי איטי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. במנה עיקרית זו יש 714 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-10 דקות. 483 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, לימונים, טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הודו צלוי איטי, שום ורוזמרין הודו צלוי איטי, ו חזה הודו צלוי באיטיות עם רוטב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הכה את החמאה יחד עם טימין, מרווה ומלח ים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
יש לשטוף את ההודו וללטף אותו יבש. עם סכין חמאה, לשחרר את העור של טורקיה מן הבשר של השד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
4
מורחים את חמאת העשב בין העור לבשר של שד טורקיה, ומניחים את תרנגול ההודו המנוסה על מתלה במחבת הצלייה שלך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
תמלא את חלל ההודו בבצל ולימונים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6
יוצקים יין למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
צולים את ההודו ל-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
הסר את טורקיה מהתנור, אוהל אותו בנייר כסף, ולאחר מכן להחזיר אותו לתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
להנמיך את החום ל 225 F, ולאט לצלות אותו כ שתים עשרה שעות. למרוח עם מיצי פאן כל 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הגדל את החום ל-375 מעלות והמשיך לצלות במשך עשרים דקות או עד שהעור הוא חום עשיר והבשר הגיע לטמפרטורה פנימית של לפחות 185 F.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
אפשר לתרנגול ההודו לנוח במשך 30 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק