הודו צלוי בגריל עם חמאת חרדל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו צלוי גריל עם חמאת חרדל עשב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 61 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לך חמאה, פלפל, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: גריל צלוי עשב שפשף חזה הודו, הודו עשבי תיבול קלויים, ו הודו עשבי תיבול קלויים.
הוראות
משרים שבבי עץ במים חמים לפחות 20 דקות, או גושים לפחות 1 שעה.
הסר את מסבך הרגל מטורקיה ולהשליך.
הסר צוואר, זנב, ו giblets מן החלל; לשמור על רוטב אם אתה רוצה. יש לשטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ ולייבש אותה. הקפד לשטוף את הכיור שלך עם סבון אנטיבקטריאלי לאחר מכן.
שים את שאר החומרים בקערה ומחית יחד עם מזלג.
הגדר גריל לחום בינוני-נמוך עקיף (300 עד 325): להגדיר מחבת טפטוף אלומיניום (לפחות גדול כמו טורקיה) תחת אסלת הבישול ועל מבער באמצע (עבור גריל 3 צורב) או על אחד משני המבערים (עבור גריל 2 צורב). עם מכסה הגריל פתוח, להצית את כל המבערים ולהפוך גבוה. סגור מכסה וחום 10 דקות; לכבות מבער תחת מחבת טפטוף ולהתאים מבערים אחרים כדי לשמור על 300 עד 32
בינתיים, להפיץ על 2 כף. חמאת עשב לאורך החלק הפנימי של החלל הראשי. החל בקצה השד, לשחרר את העור, עובד את הרגליים אם אתה יכול.
מורחים את שאר החמאה מתחת לעור ומעל הרגליים, הירכיים ולבסוף השד. לטף את הציפור כדי לאזן את הגושים ולהפיץ באופן שווה חמאה. לעטוף קצות כנפיים ופה תיפוף מסתיים בנייר כסף כדי שהם לא char.
מסננים חצי שבבי עץ או גושים. שים צ 'יפס בתיבה מעשן, אם הגריל שלך יש אחד, או לשים צ' יפס במחבת אלומיניום חד פעמי קטן ולהגדיר על חום ישיר. אם באמצעות נתחים, להגדיר ישירות על באח מעל צורב מואר.
שמן מדף צלייה רדוד אך חסון ולשים טורקיה על זה, השד בצד למעלה. הגדר את המדף ישירות על באח בישול מעל מחבת טפטוף. הכנס מדחום צלייה דיגיטלי בסגנון חוט דרך החלק העבה ביותר של השד עד שהוא נוגע העצם. סדר כבל מעל אזור חום עקיף. מכסה גריל.
גריל-הודו צלוי במשך כשעה 1, tenting אותו בנייר כסף אם זה מתחיל להיות כהה מדי.
מסננים שבבי עץ הנותרים או נתחים ולהוסיף אש כמו קודם. טורקיה גריל צלוי עד מדחום רושמת 165, 1 עד 2 שעות יותר. השתמש מדחום מיידי לקרוא כדי לבדוק פעמיים את הטמפרטורה בצד השני של השד, למדוד את הטמפרטורה לתוך מפרק הירך (שבו הירך פוגשת את הגוף), כמו גם; כאן, זה צריך להיות 17
הרם את ההודו על מגש הגשה; שמור מיצי פאן לרוטב, או פשוט מסננים את המיצים, כף את השומן, ומגישים אותם כפי שהוא.
תן טורקיה לנוח במקום חם 20 עד 30 דקות.
מקשטים עם עשבי תיבול נוספים אם אתה רוצה ולהביא לשולחן לגילוף.
* השתמש שבבי עץ או נתחים לתת טורקיה שלך טעם מעושן בעדינות. היער האהוב על איידל לתורכיה הוא יער פירות כמו תפוח, דובדבן או אפרסק; מצא אותם בחנויות מזון ביתי.