הודו צלוי בעשב
תרנגול הודו צלוי בעשב יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 698 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך שמן זית, לימון, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, הודו צלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלי שאלוט קלויים, ו עוף צלוי עם עשבי תיבול.
הוראות
הגדר מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים תנור ל 163°.
מערבבים שמן, חמאה, שום, עשבי תיבול קצוצים ו 1 כפית. כל מלח ופלפל.
הסר את הצוואר ואת הקרביים; להשליך. יש לשטוף את טורקיה; להתייבש טפיחה. לשפשף תערובת שמן עשב מעל טורקיה מתחת לעור.
מפזרים מלח ופלפל בתוך ציפור; ואז למלא אותו עם לימון, בצל ורסיסי עשב. הכנס כנפיים תחת; לקשור רגליים עם חוט מטבח.
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה. מכסים ברפיון בנייר כסף. צלוי במשך 3 שעות.
הסר לסכל; צלי במשך 1 עד 1 1/2 שעות, צולה כל 15 דקות, עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך מגיע 79°.
מניחים הודו על קרש חיתוך. אוהל עם רדיד; תן מנוחה במשך 30 דקות לפני גילוף.