הודו צלוי בעשב עם גרגירי גבינה
המתכון עוף צלוי עשב עם שיבולת שועל גבינה יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 45 דקות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 12 . מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי דורש sprig רוזמרין, גריסים גבינה, sprig מרווה, ומיץ לימון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, הודו צלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלי שאלוט קלויים, ו צלעות כבש צלויות של Tex-Mex עם גרגירי גבינה.
הוראות
הסר עלים מ גבעולי טימין למדוד 2 כפות קצוץ; גבעולים מילואים.
הסר עלים מן sprig רוזמרין למדוד 2 כפות קצוץ; גזע מילואים.
הסר את העלים מן sprig מרווה למדוד 2 כפות קצוץ; גזע מילואים.
מערבבים את הקורנית הקצוצה, רוזמרין קצוץ, מרווה קצוצה, שום, שאלוט, ופלפל בקערה קטנה.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה במים קרים, ולייבש את הטפיחה. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף תערובת עשב תחת עור משוחרר ומפזרים בחלל הגוף.
מניחים גבעולים שמורים חצאי לימון בחלל הגוף. לקשור את הקצוות של הרגליים עם חבל. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מניחים הודו על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול או על מתלה להגדיר במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 350 במשך 3 שעות או עד רשם מדחום 18
(לכסות את טורקיה באופן רופף עם נייר כסף אם הוא מקבל חום מדי.)
הסר טורקיה מהתנור. לכסות באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות לפני גילוף. להיפטר מהעור.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. פרס פארקר סנטה ברברה ריזלינג עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.