הודו צלוי עם בריח עם רוטב בצל ובייקון
הודו צלוי עם בריח-בירה עם רוטב בצל ובייקון עשוי להיות בדיוק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, הודו, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הודו צלוי עם בייקון ורוטב בצל מתוק, קל בריח הודו קלוי עם רוטב מוקרם, ו חזה הודו צלוי עם מייפל-רוטב ווסטרשייר ופרי ואורז אגוזים פילאף (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מאוד, לשלב את זרעי חרדל, פלפל ועלי מפרץ וטוסט מעל חום מתון עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את הסוכר החום והמלח ומסירים מהחום.
להוסיף 4 כוסות מים ומערבבים עד הסוכר והמלח הם מומסים; בואו להתקרר לחלוטין.
מוסיפים את הבצלים, הבייקון, גינס ו -16 כוסות מים קרים לסיר.
הוסף את ההודו למלח, צד השד למטה, העליון עם מכסה כבד כדי לשמור אותו שקוע. מכסים ומקררים במשך 24 שעות.
מחממים התנור ל 350 ומניחים מתלה על המדף התחתון. הרם את ההודו מן המלח, לקטוף את כל גרגרי פלפל, זרעי חרדל ועלי מפרץ לייבש טפיחה.
להעביר את טורקיה למחבת צלייה גדולה, צד השד למעלה. לפזר את טריזי הבצל במחבת ולהוסיף 1 כוס מים. באמצעות קיסמים, לאבטח את פרוסות בייקון על השד. צולים את ההודו במשך כ 2 שעות, הופכים את המחבת מדי פעם, עד שמד חום מיידי מוכנס עמוק לתוך ירכיים טורקיה רושם 15
תסיר את הבייקון ותחזיר את ההודו לתנור. צלי במשך כ 1 שעה יותר, עד השד הוא השחמה ו מדחום לקרוא מיידית מוכנס ב רשם הירך 17
להעביר את ההודו ללוח גילוף.
יוצקים את מיצי פאן ופלחי בצל לסיר ומרתיחים עד מופחת 3 כוסות, על 5 דקות.
מוסיף את המניה טורקיה ולחזור לרתיחה. בקערה קטנה, מועכים את החמאה למשחה עם הקמח.
לטאטא את הדבק לתוך הרוטב לרתיחה עד מעובה מעט, על 5 דקות.
בינתיים, לחתוך את בייקון לרוחב 1/2 אינץ ' עבה. במחבת גדולה, מטגנים את הבייקון על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה פריך, על 3 דקות.
תחרוט את ההודו ותגיש עם הרוטב ובייקון.