הודו צלוי עם מרווה מטוגנת ופקאנים
הודו צלוי עם מרווה מטוגנת ופקאנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 108 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 942 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם עלי מרווה, שן שום, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו הודו צלוי עם תפוחים, בצל, עלי מרווה מטוגנים, וסיידר תפוחים רוטב, פרמזן-הודו צלוי מרווה עם רוטב מרווה, ו הודו צלוי עם מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הפקאן בצלחת עוגה וטוסט בתנור במשך כ -10 דקות.
להעביר את הפקאן למעבד מזון ולתת מגניב לחלוטין.
במחבת בינונית, מחממים את השמן.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד זהוב קל מאוד, על 1 דקה.
מוסיף את עלי מרווה ומטגנים, ערבוב בעדינות, עד פריך, על 2 דקות. באמצעות כף קרושה, להעביר את עלי מרווה שן שום צלחת נייר towellined ולתת מגניב.
מוסיפים חצי מעלי המרווה ואת שן השום למעבד המזון יחד עם החמאה וכף 1 של מלח; דופק עד חלקה.
להעביר 1/4 כוס החמאה לקערה קטנה ומערבבים בקמח; מילואים.
החל בקצה הצוואר, להפריד בעדינות את העור טורקיה מן השד והרגליים באמצעות האצבעות. מתבלים את חלל תרנגול ההודו במלח. לשפשף חצי חמאה פקאן מרווה ממעבד המזון מתחת לעור, להפיץ אותו על השד והירכיים.
מניחים את תרנגול ההודו על מתלה במחבת גדולה ומפזרים את הגזר והבצל במחבת; מוסיפים 1 1/2 כוסות מים. לשפשף את חמאת פקאן מרווה הנותרים ממעבד המזון בכל רחבי החלק החיצוני של טורקיה. צלוי על המתלה התחתון של התנור במשך 3 1/2 עד 4 שעות, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס עמוק ב רושמי הירך 170; באמצע הקלייה, להוסיף 1/2 כוסות מים למחבת הצלייה ולאהל את טורקיה עם לסכל.
להעביר את ההודו ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 30 דקות.
בינתיים, מסננים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה גדולה; להשליך את המוצקים. כפית את השומן ולזרוק אותו. (אתה צריך להיות על 2 כוסות של מיצי מחבת פגומים. בסיר גדול, להרתיח את מלאי טורקיה עד שהוא מופחת 3 כוסות, על 15 דקות. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה; להוסיף את המניה מופחת לגרד כל חתיכות משחימים תקוע בתחתית בצד של המחבת. מסננים את המניה לסיר, מוסיפים את מיצי המחבת ומביאים לרתיחה.
להקציף בחמאת פקאן מרווה שמורה עם קמח ומבשלים מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, כ 4 דקות. מתבלים במלח.
לגלף את ההודו, להעביר מגש ומקשטים עם עלי מרווה שמורות.
מגישים את ההודו, מעבירים את הרוטב ליד השולחן.