הודו ראובן פניני
טורקיה רובן פניני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מעדנייה, אלף רוטב, כרוב כבוש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו ראובן פניני, קלאסי ראובן פניני, ו בריא ראובן טורטיה פניני רצועות מתאבן (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים צד אחד של כל פרוסת לחם באופן שווה עם רוטב 1 1/2 כפיות.
מניחים פרוסת גבינה אחת בצד לבוש של כל אחד מארבעה פרוסות לחם; מעל כל אחד עם 1 כף כרוב כבוש ו 2 אונקיות טורקיה. למעלה כל כריך עם פרוסת גבינה 1 פרוסת לחם 1, לבוש בצד למטה. מעיל מחוץ לכריך (למעלה ולמטה) עם ספריי בישול.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים מחבת ברזל יצוק או מחבת כבדה אחרת על גבי כריכים; לחץ בעדינות כדי לשטח כריכים (להשאיר מחבת ברזל יצוק על כריכים בזמן שהם מבשלים). מבשלים 2 דקות בכל צד או עד השחמה וגבינה נמס.