החציל הממולא של אמא קיארלו
החציל הממולא של אמא קיארלו עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.56 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 470 קלוריות. 42 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם שמן זית, עגבניות, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 81%. נסו החציל הממולא של אמא קיארלו, החציל הממולא של אמא (מאת מייקל קיארלו), ו הקישואים הממולאים של ממן אלזה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
חותכים את החציל לשניים וגורפים את המרכז ומשאירים מספיק בשר בתוך העור כך שהוא ישמור על צורתו בעת האפייה. קוצצים חצילים שנשלפו מבפנים; מניחים בסיר, מכסים במים ומרתיחים עד שהם רכים מאוד, 10 עד 12 דקות.
בינתיים, במחבת מטגנת בינונית, מחממים 1 כף משמן הזית על אש בינונית. ממליחים ומפלפלים את הבקר.
מוסיפים למחבת את הבשר הטחון המתובל, ומקפיצים עד שכל הנוזלים שלו מתאדים והבקר מתחיל להשחים מעט.
בואו להתקרר בקצרה, וקוצצים את הבקר המבושל כך שלא יהיו נתחי בשר גדולים. במחבת מטגן בינונית נוספת על אש בינונית, מוסיפים את 2 כפות שמן הזית הנותרות, ומקפיצים את הבצל, הפלפל והשום יחד בשמן.
בקערה מערבבים יחד את החציל המבושל, הירקות, הבקר, עשבי התיבול, 1 כוס הגבינה, 1/4 כוס פירורי הלחם והביצה. ממלאים את חצאי החצילים המגולפים בתערובת זו ומחלקים אותה באופן שווה בין שני החצאים.
למעלה עם עגבניות קצוצות, הנותרים 1/4 כוס גבינה, הנותרים 1/4 כוס פירורי לחם, ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים על מגש תנור משומן או תבנית אפייה, ואופים 50 דקות.
בואו להתקרר בקצרה; פורסים לרוחב ומגישים.