קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

החציל הממולא של אמא קיארלו

החציל הממולא של אמא קיארלו
החציל הממולא של אמא קיארלו עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.56 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 470 קלוריות. 42 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם שמן זית, עגבניות, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 81%. נסו החציל הממולא של אמא קיארלו, החציל הממולא של אמא (מאת מייקל קיארלו), ו הקישואים הממולאים של ממן אלזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את החציל לשניים וגורפים את המרכז ומשאירים מספיק בשר בתוך העור כך שהוא ישמור על צורתו בעת האפייה. קוצצים חצילים שנשלפו מבפנים; מניחים בסיר, מכסים במים ומרתיחים עד שהם רכים מאוד, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בינתיים, במחבת מטגנת בינונית, מחממים 1 כף משמן הזית על אש בינונית. ממליחים ומפלפלים את הבקר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים למחבת את הבשר הטחון המתובל, ומקפיצים עד שכל הנוזלים שלו מתאדים והבקר מתחיל להשחים מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בואו להתקרר בקצרה, וקוצצים את הבקר המבושל כך שלא יהיו נתחי בשר גדולים. במחבת מטגן בינונית נוספת על אש בינונית, מוסיפים את 2 כפות שמן הזית הנותרות, ומקפיצים את הבצל, הפלפל והשום יחד בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בקערה מערבבים יחד את החציל המבושל, הירקות, הבקר, עשבי התיבול, 1 כוס הגבינה, 1/4 כוס פירורי הלחם והביצה. ממלאים את חצאי החצילים המגולפים בתערובת זו ומחלקים אותה באופן שווה בין שני החצאים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
למעלה עם עגבניות קצוצות, הנותרים 1/4 כוס גבינה, הנותרים 1/4 כוס פירורי לחם, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
8
מניחים על מגש תנור משומן או תבנית אפייה, ואופים 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו להתקרר בקצרה; פורסים לרוחב ומגישים.