קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

החציל הממולא של אמא קיארלו

החציל הממולא של אמא קיארלו
החציל הממולא של אמא קיארלו עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.56 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 470 קלוריות. 42 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם שמן זית, עגבניות, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 81%. נסו החציל הממולא של אמא קיארלו, החציל הממולא של אמא (מאת מייקל קיארלו), ו הקישואים הממולאים של ממן אלזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את החציל לשניים וגורפים את המרכז ומשאירים מספיק בשר בתוך העור כך שהוא ישמור על צורתו בעת האפייה. קוצצים חצילים שנשלפו מבפנים; מניחים בסיר, מכסים במים ומרתיחים עד שהם רכים מאוד, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
בינתיים, במחבת מטגנת בינונית, מחממים 1 כף משמן הזית על אש בינונית. ממליחים ומפלפלים את הבקר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים למחבת את הבשר הטחון המתובל, ומקפיצים עד שכל הנוזלים שלו מתאדים והבקר מתחיל להשחים מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בואו להתקרר בקצרה, וקוצצים את הבקר המבושל כך שלא יהיו נתחי בשר גדולים. במחבת מטגן בינונית נוספת על אש בינונית, מוסיפים את 2 כפות שמן הזית הנותרות, ומקפיצים את הבצל, הפלפל והשום יחד בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בקערה מערבבים יחד את החציל המבושל, הירקות, הבקר, עשבי התיבול, 1 כוס הגבינה, 1/4 כוס פירורי הלחם והביצה. ממלאים את חצאי החצילים המגולפים בתערובת זו ומחלקים אותה באופן שווה בין שני החצאים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
למעלה עם עגבניות קצוצות, הנותרים 1/4 כוס גבינה, הנותרים 1/4 כוס פירורי לחם, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8
מניחים על מגש תנור משומן או תבנית אפייה, ואופים 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
בואו להתקרר בקצרה; פורסים לרוחב ומגישים.