הטוב ביותר יווני ממולאים טורקיה
תרנגול הודו ממולא יווני הטוב ביותר עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 230 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1883 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, בצל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קציצות הודו יווניות, המבורגר הודו יווני, ו מחווני טורקיה יווניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). יש לשטוף את ההודו מבפנים ומבחוץ, ולייבש עם מגבות נייר. לשפשף מיץ לימון על כל טורקיה ובתוך החלל. תניח בצד.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיף את הבצל, ומבשלים כ 5 דקות, עד מכרז.
מוסיף את הכבדים ואת כבש הקרקע. לבשל, ערבוב להתפורר, עד להשחים באופן שווה. מערבבים את האורז, קינמון, נענע ורסק עגבניות.
מערבבים ב 1 כוס המים, ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
ממלאים את טורקיה עם תערובת המילוי, מסבך.
מניחים על מדף במחבת צלייה רדודה, ושופכים את 2 כוסות המים שנותרו למחבת.
מערבבים יחד את מיץ הלימון הנותר וחמאה מומסת. זה רוטב הבסטינג.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה של התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך צלייה במשך 2 שעות נוספות, או עד הטמפרטורה הפנימית של החלק העבה ביותר של הירך מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C). למרוח מדי פעם חמאה מומסת ומיץ לימון.