הכופתאות האפויות הטעימות של אלי
הכופתאות האפויות הטעימות של אלי יכולות להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, פירורי לחם, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: כופתאות חזיר אסיאתיות טעימות, דל קלוריות אך טעים עוף וכופתאות תינוק, ו איך עם אלי: פאי תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מרדדים כל גיליון של מאפה למדוד 12x12 אינץ'.
חותכים לרבעים, לעשות ריבועים 8-6 אינץ'.
בקערה קטנה, לשלב סוכר, פירורי לחם, קינמון ואגוז מוסקט.
מברישים ריבוע מאפה עם ביצה מוכה.
מניחים 1 כף לחם פירור תערובת במרכז.
מניחים חצי תפוח אחד, צד הליבה למטה, על פירורי לחם. למעלה עם כף נוספת של תערובת. משוך את ארבע פינות של מאפה וצביטה הצדדים יחד כדי לאטום את התפרים לחלוטין. חזור עם התפוחים הנותרים.
מברישים כל כופתה עם ביצה מוכה.
מניחים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות 25 דקות יותר, עד השחמה קלה.
בואו להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר.
כדי להפוך את הדובדבן, לשלב סוכר ' ממתקים ווניל וחלב מספיק כדי להפוך את עקביות טפטוף.