הל-חזיר מצופה ברוטב פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מצופה הל עם רוטב פטריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 666 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קצפת, בשר חזיר צלוי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו צלי חזיר ברוטב פטריות הל, סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, ו מתלה משובצת עשב של כבש עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מחית 1/2 כוס בצל קצוץ, 2 כפות שמן, 2 כפיות הל, ושום במעבד.
מורחים 1/2 כוס בצל קצוץ במרכז מחבת צלייה גדולה; העליון עם חזיר.
מפזרים חזיר בנדיבות עם מלח ופלפל; מעיל עם מחית בצל. לזרוק פטריות, שנותר 1/2 בצל כוס, ו 3 כפות שמן בקערה; מפזרים מלח ופלפל; לסדר סביב חזיר.
חזיר צלוי 1 שעה. פטריות כפית לסיר גדול.
הוסף 1 1/2 מרק כוסות למחבת צלייה. חזיר צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 63°, כ 20 דקות יותר.
להעביר חזיר לצלחת; אוהל באופן רופף עם לסכל (הטמפרטורה תעלה 5 עד 10 מעלות כמו דוכנים צלויים).
לגרד מיצים מחבת צלייה לסיר עם פטריות.
מוסיפים שמנת, נשאר 1/2 מרק כוס, ו 1/4 כפית הל למחבת; מביאים לרתיחה. מערבבים קמח וחמאה בכוס קטנה; מערבבים לתוך רוטב פטריות. לבשל רוטב, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת מספיק כדי מעיל כפית, על 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל; לשרת עם חזיר.