המתכון מתובל קרפים עם מילוי תות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך חצאי תות, וניל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: קרפים קקאו עם מילוי תות-בננה, קרפים תות עם מילוי קצפת, ו קרפים כוסמת עם מילוי פירות ויוגורט.
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכר מגורען, אגוז מוסקט ו 1/8 כפית מלח; להפריש. בקערה בינונית אחרת, להכות חלב, ביצים, 3 כפות חמאה ואת תמצית שקדים עם מקציף חוט. הפוך היטב במרכז מרכיבים יבשים ויוצקים מרכיבים רטובים. בהדרגה להכות מרכיבים רטובים ויבשים יחד עד לא תערובת קמח יבש גלוי. הבלילה צריכה להיות עקביות ומראה של צבע הבית בז'. אם זה עבה מדי, להוסיף יותר חלב, 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
ב 8 אינץ ' מחבת nonstick או מחבת קרפ, לשפוך על 1 כפית שמן. השתמש במגבת נייר מקופלת כדי לנגב שמן סביב הפנים כולו של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מחבת חום מעל חום בינוני עד חם (טיפת מים צריכה לרחף על פני הקרקעית).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף על 3 כפות הבלילה למחבת ומיד להטות מחבת כדי מערבולת הבלילה כך שהוא מכסה את החלק התחתון של המחבת. מבשלים עד בועות זעירות טופס סביב קצה קרפ הוא משחי קלות על התחתונה. השתמש במרית כדי לשחרר ולהפוך את הקרפ. לבשל בצד השני רק כמה שניות. הפעל קרפ סיים על צלחת. (הקרפ הראשון שלך לא יכול להתברר מושלם-זה בסדר. השני יהיה.)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
חזור עם הבלילה שנותרה. אם קרפים מקל, מחדש שמן התחתון של מחבת באמצעות אותה מגבת נייר. מחסנית קרפים, הצבת פיסת נייר קלף בישול או נייר שעווה בין כל אחד כדי שהם לא ידבקו זה לזה. מכסים קרפים במגבת מטבח כדי שלא יתייבשו לפני המילוי. (קרפים מוערמים, עטוף בניילון נצמד, ניתן לאחסן במקרר 1 יום. הביאו לטמפרטורת החדר לפני המילוי.)
מרכיבים שתצטרך
קרפים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כגון גבינות לטאקו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
ב 10 אינץ ' מחבת, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים תותים וסוכר חום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תותים להיות רך מעט להפריש קצת מיץ.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דיאט קרם סודה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
8
מוסיפים מיץ תפוזים, חומץ, וניל וקורטוב של מלח. (
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(צינור גדול)
9
תערובת יהיה בועה למעלה, ייתכן שתרצה להסיט את הראש; האדים מן החומץ יכול לקחת את הנשימה משם.) קוק חשף 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל הופך מעט syrupy.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
10
הסר מהחום.
11
הסר קרפ מהערימה ומניח אותו על משטח עבודה נקי. (הקפד למלא קרפים כך הצד אטרקטיבי יותר יהיה בצד החיצוני.)
מרכיבים שתצטרך
קרפים
12
מקום על 2 כפות מילוי תות חם (נסה לא לכלול יותר מדי של מיץ) באמצע קרפ. מקפלים צדדים של קרפ, אחד בכל פעם, מעל מילוי עד שהם נפגשים באמצע חפיפה מעט. חזור עם קרפים הנותרים ומילוי. אבק עם אבקת סוכר.