הל שוודית
חזה שוודי הל עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 13 מנות סועדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסקנדינבית הזאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, ביצים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. נסו לחמניות הל שוודית, צמות הל שוודית, ו צמת הל שוודית ללא לישה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים ביצים, שמנת ותמצית.
שלב את שאר החומרים; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת (הבלילה תהיה סמיכה).
כפית לשלושה משומן 5-3 / 4-ב. איקס 3-אין. איקס 2-אין. מחבתות כיכר.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במחבתות במשך 10 דקות.
מוציאים לקרש חיתוך; חותכים כל כיכר לתשע פרוסות בעזרת סכין משוננת.
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים במשך 10 דקות. הופכים פרוסות; אופים 10 דקות יותר או עד שהם פריכים וזהובים.
הסר למתלים להתקררות. אחסן בכלי אטום.