קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

הלחם השטוח הגביני של ג'ינה

הלחם השטוח הגביני של ג'ינה
ג'ינה זול לחם שטוח דורש בסביבה 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.ומחירו 2.92 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 645 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פתיתי פלפל, שיני שום, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה הוא רע למדי. נסו מרק תפוחי אדמה גבינה טעון במלואו עם סלט התרד של ג'ינה, לחמים שטוחים גביניים, ו לחם שטוח קינמון עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה מקפלים יחד את גבינת העיזים, גבינת השמנת, השום ועשבי התיבול. מתבלים בקורט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
גבינת עיזיםגבינת עיזים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מרפדים מגש גיליון בנייר אפייה ומקמחים קלות משטח עבודה. בעזרת מערוך מרדדים את הבצק לצורה אליפסה שמתאימה למגש חצי גיליון ומניחים על נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
4
מורחים בצק בתערובת גבינת העיזים ומשאירים קצה של 1/2 אינץ'. מסדרים את הבצל האדום בשורה, חופפים מעט. חזור על הפעולה עם הקישואים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
מברישים את הבצל האדום, הקישואים והקרום בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
6
מפזרים פתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל, לפי הטעם, ואת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
7
אופים בתנור במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוציאים מהתנור ובעזרת חותך פיצה פורסים לרצועות דקות להגשה.
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן